Jag orkar inte mer vill inte vara kvar

2012-08-19 16:55:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Skriver och tårarna rinner:( jävlar va jag är trött pallar inte denna helvetet. Samma visa varje dag, spelar ingen roll vad man gör får man fan ingen hjälp av gubben. Skiter väl han i om man är gravid eller inte. Idag åkte jag och hans föräldrar till Ikea och handla möbler hans mamman sa hela tiden att jag inte skulle lyfta hon själv har problem med händer och ont i nacken emellan åt. Så kommer vi hem och ska in med helvetet i hissen svärfadern konkar på allt och jag åker upp öppnar dörren och tar in en liten paket in. Säger att jag är hemma ( han vet att det handlar om tynga möbler) han rörde inte ens sig ur soffan. Skiten väger bly och svärmor säger luft inte hon är fan 2 ggr mindre än mig. Ska jag låta henne lyfta? Nej. Men där sitter en ung och frisk karl och kollar på tv medan jag som är hög gravid konkar på paket som väger 60 kg. Skit trevligt frågade honom om han ens tänker hjälpa fick inget svar. Va i helvete. Helt bruten nu, ligger och grinar. Varför bryr han inte sig. Är han för lat eller är det något jag har gjort gifta i 4 år men vad fan. Varför ??? Varför vill han skaffa barn nu om han inte bryr sig om mig?? Kommer han bry sig om barnet då? Vill verkligen dö idag:( vill inte vara kvar, vill bara inte. Önskar mig själv att dö på förlossningen och slippa allt


Snurr snurr spinn spinn

2012-08-18 22:39:48 / 83 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaha då har man börjat boa hemma. Har tvättat rubb och stubb hemma i 2 dagar alla mattor alla täcke kuddar allt rubbet:) känner mig som en yrhöna, tänker bara på mig och på bebisen. Pratar bara om bebisen maken börjar bli helt tokig när jag pratar om
Bebisen... Bebis sparkar, bebis ska ha det vi ska göra så å si när bebisen kommer. Åh vad jag kan förstå honom han måste känna sig helt bortom. Igår gjorde jag nåt helt roligt vi började prata om hamburgare och om hur gott det är och vad gör jag klappar magen och börjar prata om att hon där måste älska hamburgare för hon hoppar runt i magen när man äter en. Haha fy starkare till manen min.
Imorgon ska jag och svärmodern och svärfader min till IKEA och då ska vi handla nya möbler för vi behöver mindre shit hem så man kan möblera Wait for it NÄR BEBISEN KOMMER;)) så det för bli en byrå och 2 avlastning bord till våran säng allt i svart. Så det blir att röja å flytta på möbler igen. Ihjäl tjatade svärföräldrar att byta tillbaka divan soffan med oss så där konka vi möbler och nu också.
Vad mera bebisen är 31 v gammal nu och alla håller på frågar när hon kommer blir tokig vill inte höra om bebisen vill bara prata själv om
Bebisen:( förstår inte vad det är som händer med mig men men tokig blir man :))


Ännu en dag

2012-08-09 09:54:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Började måla på spjällisen blev skit fint i början när man målade gavlarna men så fort man började med långsidorna blev allt till ett helvete:((


Trött del 2

2012-08-01 23:05:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är trött,trött på att lyssna på folk som kommer med jävla råd om allt.
Senast igår har jag sagt till min mor att jag inte vill ha råd om mitt barn som inte är här ännu.
Och att jag kommer att be henne om råd men vill inte ha de nu, just nu har jag så mycket annat i mitt liv som jag oroar mig över och det känns helt värdelöst att bråka över något så litet som inte ens spelar roll.
 
Men icke jag ska viss lyssna på henne ovansett om jag vill höra eller inte ska inte gå in på detaljer,
men jag vill lära mig själv om hur och vad jag ska göra som mamma, men det vill hon inte förstå.
Vissa saker gör mig fullständigt galen, och när man ber om att få byta ämne och säger att man förstår men det är inte läge att prata om ett nu, då är man en uppkäftig gris som inte uppskattar vad man blir given och behandlar henne som informationstånd.
 
Varför??
Jag blir ledsen, arg o helt otroligt sårad av att min mamma inte förstår.
Fast jag har talat om för henne att jag blir förrvirrad när alla kommer med råd och tips som inte ens aktuella just nu.
Nu bor min bebis i magen, jag skulle mest av allt velat ha råd om hur jag ska bära mig åt när hon är i magen och inte bli behandlat som en avelsto och få höra att man förstör allt med atityden man har.
File:Sad-face.jpg

TRÖTT!

2012-08-01 22:48:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helt värdelös på blogga så ska sammanfatta allt som har hänt under senaste veckorna:)
 
Går in i v 29 imorgon,babben lever loppan i magen.maken lever loppan vid datorn.
SÅ SPÄNNANDE ÄR MIN VARDAG.
 
Settat hemma och tråkat, fotat lite men ingenting som man har lust att lägga fram så inga bilder man är stolt över. Men still you are welcome.
Sen har man varit ute i gränna å käkat polka grisar samt handlat polkagrisar så det kommer att räcka för ett år:)
 
Hittat nåt för mig och gubben:)
 
 
 
 
 
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu